İSTANBUL / KAĞITHANE - Günebakan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin hazırladığı programla renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerimiz birbirinden güzel gösterilere imza atarken, şiir okuyan öğrencilerimizi dinlemekte çok keyifliydi. Törende emeği geçen değerli öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

4-E sınıfı öğrencileri Kağıthane Belediyesi El Battani Uzay Evine gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz astronomi bilimi ile ilgili dikkat çekici ve unutulmaz bir deneyim yaşamış oldular. Öğrencilerimizi çok güzel bir şekilde ağırlayan yetkililere çok teşekkür ediyoruz.

Nis

4-D sınıfı öğrencileri Kağıthane Belediyesi El Battani Uzay Evine gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz astronomi bilimi ile ilgili dikkat çekici ve unutulmaz bir deneyim yaşamış oldular. Öğrencilerimizi çok güzel bir şekilde ağırlayan yetkililere çok teşekkür ediyoruz.

Nis

3-C sınıfı öğrencilerinin çalışmaları İstanbul Modern Sanatlar Müzesinde "23 NİSAN'A ÖZEL EĞİTİM PROJESİ-SEVİMLİ DOSTLAR SERGİSİ"nde yayınlandı. Böyle güzel bir projeye destek veren öğrencilerimizi ve değerli öğretmenimiz Hanım ERDOĞAN'ı tebrik ediyoruz.

Nis

Okul Müdürümüz Sn. Bedi BÜYÜKLEYLA "Take Care Of Yourself" eTwinning Projemizi yürüten öğrencilerimizi kabul etti. Proje hakkında öğrencilerden bilgi alan müdürümüz öğrencilerin çalışmalarından çok memnun olduğunu belirtti. Proje kurucuları tarafından öğrencilerimiz için gönderilen Katılım Sertifikaları da müdürümüz tarafından öğrencilerimize verildi.

Nis

Take Care Of Yourself eTwinning Projesi kapsamında 3-B sınıfı öğrencileri Mixed Team (Karışık Takım Çalışması ile masal yazma, seslendirme ve okuma) ve Blockposter Activities (Dünya Sağlık Günü kapsamında parçalardan poster oluşturma) etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Nis

1-A sınıfının minik öğrencileri POLİS HAFTASI etkinliği kapsamında POLİS MAKETİ yaptılar. Oldukça eğlenen öğrencilerimiz güzel vakit geçirdiler.

Nis

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Temel Motorik ve Antropometrik Testleri uygulandı.

Nis

Bakanlığımız tarafından 1-2-3-4. sınıfta öğrenimlerine devam eden öğrencilerimiz için Nisan Ayı YARDIMCI KAYNAK DESTEĞİ yayınlanmıştır. Yardımcı kaynak desteklerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

3-C sınıfı öğrencileri Eyüp Oyuncakları Müzesine gezi düzenlediler ve ahşap oyuncakalarını gönüllerince boyadılar. Oyuncakların dünyasında keyifli bir gün yaşayan öğrencilerimiz aynı zamanda tarihe de tanıklık etmiş oldular.

Mrt

2-B ve 2-C sınıfı öğrencileri CNR Kitap Fuarına gezi düzenlediler. Kitap dolu bir gün yaşayan öğrencilerimiz eğlenceli ve bilgilendirici zaman geçirdiler.

Mrt

Kütüphaneler Haftasında İstanbul İl Milli Eğitim  Müdürlüğü tarafından organize edilen İSTANBUL OKUYOR etkinliği kapsamında saat 14:00'te öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve personellerimiz ile kitaplarımızı okuduk.

Mrt

Uzman Klinik Psikolog Hande KAZAN'ın sunumuyla "PSİKOLOJİK SORUNLAR VE İSTENMEYEN DAVRANIŞLAR" konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Verdiği değerli bilgiler için Hande Hanım'a ve katılım sağlayan kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

GÜNEBAKAN KÜTÜPHANESİ için ilk adım atıldı. Kitap Belirleme Komisyonu tarafından tespit edilen kitaplardan temin edilenler incelenerek kayıt altına alındı. Yeni okulumuzda GÜNEBAKAN KÜTÜPHANESİ'nde buluşmak üzere...

Şbt

Take Care Of Yourself (Sen Sana İyi Bak) e-twinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz slogan harflerini tasarladılar.