İSTANBUL / KAĞITHANE - Günebakan İlkokulu

Ekm

3-D sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Matematik Atölyesine gezi düzenleyerek Matematik dünyasının farklı yönlerini eğlenerek keşfettiler.

Önemli Bilgilendirme

Haz

3-C sınıfı öğrencileri karnelerini alarak 4. sınıfa geçmenin mutluluğunu öğretmenleri ile yaşadılar. Öğrencilerimize yeni sınıflarında başarılar dileriz.

Haz

4-C sınıfı öğrencileri ilkokulu bitirmenin keyfini yaptıkları MEZUNİYET PROGRAMI ile çıkardılar. Öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz.

Haz

4-D sınıfı öğrencileri ilkokulu bitirmenin keyfini yaptıkları MEZUNİYET PROGRAMI ile çıkardılar. Öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz. Mezuniyet programından sonra sinema ve oyun etkinliği ile senenin yorgunluğunu atan öğrencilerimiz oldukça keyifli zaman geçirdiler.

Haz

1-B sınıfı öğrencileri "OKUMA BAYRAMI PROGRAMI"nda sahne performanslarıyla kendilerini izlemeye gelen ailelerinin ve izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Tebrikler minik öğrencilerimize ve Gülin Öğretmenimize.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü SİNEMAYA GİTMEYEN ÇOCUK KALMASIN projesi kapsamında öğrencilerimiz Sapphire AVM'de KUKLALI KÖŞK 2 filmini seyrettiler. Oldukçalı eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz unutulmaz bir deneyim yaşamış oldular.

Haz

4-E sınıfı öğrencileri ilkokulu bitirmenin keyfini yaptıkları MEZUNİYET PROGRAMI ile çıkardılar. Öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz.

Haz

1-C sınıfı öğrencileri SULU BOYA ÜFLEME VE İP BASKISI çalışması yaptılar. Birbirinden güzel çalışmaların ortaya çıktığı çalışmalar için Sınıf Öğretmenimiz Aziz ÇETİN ve minik öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında Rehber Öğretmenimiz Gülhanım AVCIOĞLU tarafından öğrencilerimize SAĞLIKLI YAŞAM konulu seminer verildi.

May

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında GÜNE HAREKET KAT etkinliği ile öğrencilerimiz spor yaparak sağlıklı yaşam için önemli bir faaliyet gerçekleştirdiler. Sınıf Öğretmenimiz Erdinç KAYA'nın yönetiminde öğrencilerimiz spor yaparak zinde kaldılar.

May

3-B sınıfı öğrencileri RESİM & DRAMA İÇ İÇE ATÖLYE ÇALIŞMASI ile önce hayal ettiler ve çizdiler sonra hayallerini arkadaşları ile paylaştılar. Bu güzel çalışma için Hande Öğretmenimize ve Erdinç Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Rehber Öğretmenimiz Gülhanım AVCIOĞLU tarafından 4. sınıf öğrencilerimize yönelik MESLEK TANITMA SEMİNERİ verildi. Meslek temalı tabu oyunu ile eğlenceli bir seminer çalışması gerçekleştirilmiş oldu.

Nis

Veli Akademileri kapsamında Dr. Onur Coşkun, Diyetisyen Zeynep Büyük Kaveloğlu, Eczacı Ahmet Reha Kırıştıoğlu velilerimize Çocuk Hastalıkları, Çocuklarda Beslenme ve Akılcı İlaç Kullanımı konusunda seminer verdiler. Sağlık çalışanlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.

Nis

2-B sınıfı öğrencileri Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesine gezi düzenlediler. Kullanılmış kot pantolondan kağıt üretilme aşamalarını yaparak yaşayarak gören öğrencilerimiz oldukça faydalı bir etkinlik gerçekleştirmiş oldular.