İSTANBUL / KAĞITHANE - Günebakan İlkokulu

Nis

Kaymakamımız Sayın Tahir ŞAHİN okulumuzun açılışı nedeniyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Sayın Kaymakamımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya POSTACI eşlik etti. Sayın Kaymakamımıza ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya POSTACI okulumuzun açılışı nedeniyle öğrencilerimizi ziyaret etti. Oldukça mutlu olan öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Nis

Yeni yapılan binamızda yapılan Öğretmenler Kurulu Toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Zekeriya POSTACI, Şube Müdürlerimiz Sn. Dr. Bülent ÖZBEK ve Sn. Ergin ŞEN de katıldılar. Sınıfları ve atölyeleri gezen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz okulumuz hakkında bilgi aldılar.

Nis

Yeni okul binamızda eğitim-öğretime başlayacağımız 10 NİSAN 2023 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak zaman çizelgemiz belli oldu.

Mrt

4-A sınıfı öğrencileri AYVANSARAY BAHÇE'ye gezi düzenlediler. Yeşilin en güzeli, mutluluğun en doğalı, havanın en temizi ile neşe dolu bir gün geçirdiler.

Mrt

3-A sınıfı öğrencileri Bağcılar Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezine gezi düzenlediler. Bilim dolu eğlenceli bir geçiren öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Bizleri çok güzel ağırlayan Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi yetkililerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

3-A sınıfı öğrencileri Kağıthane Belediyesi El Battani Uzay Evine gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz astronomi bilimi ile ilgili dikkat çekici ve unutulmaz bir deneyim yaşamış oldular. Öğrencilerimizi çok güzel bir şekilde ağırlayan yetkililere çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kağıthane Belediyesi ve Yeşilay işbirliğinde gerçekleştirilen "Geri Dönüşüm ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi" programı kapsamında öğrencilerimize eğitim verildi.

Ara

3-D sınıfı öğrencileri KAĞITHANE AXİS AVM'de sinemaya giderek film seyrettiler. Olduça güzel bir gün geçiren öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadılar.

Ara

4-C sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Matematik Evine gezi düzenleyerek Matematik dünyasının farklı yönlerini eğlenerek keşfettiler.

Ara

3-B sınıfı öğrencileri Serbest Etkinlikler dersinde Akıl Ve Zeka Oyunları oynayarak hem eğlenceli hem öğretici bir ders işlemiş oldular.

Kas

4-D sınıfı öğrencileri TOPKAPI ÇOCUK TRAFİK EĞİTİMİ PARKI'na gezi düzenlediler. Görevli trafik polisleri ve çalışanlar tarafından "Trafik Eğitimi" verilen öğrencilerimiz, öğrendiklerini akülü araçları sürerek uygulamalı olarak test ettiler. Oldukça keyifli bir gün geçiren öğrencilerimize gösterdikleri yakın ilgi için polis memurlarımıza ve görevlilere çok teşekkür ederiz.

Kas

4-C sınıfı öğrencileri TOPKAPI ÇOCUK TRAFİK EĞİTİMİ PARKI'na gezi düzenlediler. Görevli trafik polisleri ve çalışanlar tarafından "Trafik Eğitimi" verilen öğrencilerimiz, öğrendiklerini akülü araçları sürerek uygulamalı olarak test ettiler. Oldukça keyifli bir gün geçiren öğrencilerimize gösterdikleri yakın ilgi için polis memurlarımıza ve görevlilere çok teşekkür ederiz.

Kas

Okul Müdürümüz Sn. Bedi BÜYÜKLEYLA "HAYALİMDEKİ ÖĞRETMEN" konulu resim yarışmasında okulumuzu temsil etmek için resim yapan 3-C sınıfı öğrencilerini ve Sınıf Öğretmenleri Roza ÇETİN NAKIŞ'ı ağırladı. Müdürümüz öğrencilerimize yaptıkları güzel çalışmalar ve Sınıf Öğretmenimiz Roza ÇETİN NAKIŞ'a öğrencilerini sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde etkin yer almalarını sağladığı için teşekkür etti. Ziyaretin sonunda öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Kas

3-A sınıfı öğrencileri SINIF BAŞKANLIĞI seçiminde oy kullandılar. Gerçek bir seçim ortamında gerçekleşen seçimler büyük heyecan içinde geçti.