İSTANBUL / KAĞITHANE - Günebakan İlkokulu

Kas

"BENİM GÖZÜMDEN ATATÜRK" konulu resim yarışmasında ilçe birincisi öğrencimiz (3-B) Melis NAKIŞ oldu. Öğrencimize ödülü Kaymakamımız Sn. Tahir ŞAHİN tarafından verildi. Değerli öğrencimizi, velilerini ve kıymetli öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde öğrencilerimizin hazırladıkları program ile andık.

Kas

3-C sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Matematik Evine gezi düzenleyerek Matematik dünyasının farklı yönlerini eğlenerek keşfettiler.

Kas

3-B sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Matematik Evine gezi düzenleyerek Matematik dünyasının farklı yönlerini eğlenerek keşfettiler.

Ekm

Büyük bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimizin 99. yıldönümü için hazırlanan törende emeği geçen değerli öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. YAŞASIN CUMHURİYET...

Ekm

Okul Müdürümüz Sn. Bedi BÜYÜKLEYLA "BENİM GÖZÜMDEN ATATÜRK" konulu resim yarışmasında okulumuzu temsil etmek için resim yapan öğrencilerimizi ağırladı. Müdürümüz öğrencilerimize yaptıkları güzel çalışmalar için teşekkür ederek, hediyelerini verdi.

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Gülhanım AVCIOĞLU tarafından 2. sınıf öğrencilerimize yönelik "YETERLİ VE DENGELİ BESLENME" semineri verildi.

Ekm

3-B sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Ali Kuşçu Uzay Evine gezi düzenleyerek astronomi dünyasının kapısını araladılar. Oldukça keyifli bir gün geçiren öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ekm

3-C sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Ali Kuşçu Uzay Evine gezi düzenleyerek astronomi dünyasının kapısını araladılar. Oldukça keyifli bir gün geçiren öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ekm

Rehberlik Servisimiz tarafından 1. sınıf öğrencilerimiz için temizlik ve sağlık konusunda BİLGİLENDİRME SEMİNERİ yapıldı.

Ekm

3-D sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Ali Kuşçu Uzay Evine gezi düzenleyerek astronomi dünyasının kapısını araladılar. Oldukça keyifli bir gün geçiren öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ekm

3-A sınıfı öğrencileri MESLEKLER ve SONBAHAR konulu etkinlikleri gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ve değerli Sınıf Öğretmenimize bu güzel çalışmalar için teşekkür ediyoruz.

Ekm

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE PROJESİ kapsamında alanında uzman polisler tarafından velilerimize yönelik bilgilendirme yapıldı.

Ekm

4-D sınıfı öğrencileri Kağıthane Belediyesi El Battani Uzay Evine gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz astronomi bilimi ile ilgili dikkat çekici ve unutulmaz bir deneyim yaşamış oldular. Öğrencilerimizi çok güzel bir şekilde ağırlayan yetkililere çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

3-D sınıfı öğrencileri Eyüpsultan Belediyesi Matematik Atölyesine gezi düzenleyerek Matematik dünyasının farklı yönlerini eğlenerek keşfettiler.