İSTANBUL / KAĞITHANE - Günebakan İlkokulu

Eyl

Ana Sınıfı Uyum Haftası Programı 5-8 EYLÜL 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

ANA SINIFI A ve ANA SINIFI B = 10:00 - 11:30

ANA SINIFI C ve ANA SINIFI D = 12:00 - 13:30

Eyl

1. Sınıf Uyum Haftası Programı 4-8 EYLÜL 2023 tarihleri saat 10:00 - 11:30 arasında yapılacaktır.

Sınıf listeleri aşağıda yayınlanmıştır. Kayıtlar devam ettiğinden sınıf listelerine eklemeler yapılabilir ve sınıf mevcutları artabilir.

1. Sınıf Kayıt Başlangıç     : 7 AĞUSTOS 2023 (PAZARTESİ / 10:30-15:00)

Ana Sınıfı Kayıt Başlangıç : 7 AĞUSTOS 2023 (PAZARTESİ / 10:30-15:00)

1. Sınıf Kayıt Başlangıç     : 1 AĞUSTOS 2023 (SALI / 10:30-15:00)

Ana Sınıfı Kayıt Başlangıç : 1 AĞUSTOS 2023 (SALI / 10:30-15:00)

May

2-3 Vve 4. sınıflar Futbol Turnuvası çok çekişmeli maçlara sahne oldu. Son dakikaya kadar heyecanın eksik olmadığı maçların sonunda 2B , 3D ve 4A sınıfı mutlu sona ulaşarak kupalarını ve madalyalarını aldılar. Turnuvaya katılan ve centilmenliği son ana kadar bırakmayan öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

2A, 2B  ve 2D sınıfı öğrencileri DOĞADA BR GÜN etkinliği le oyun ve eğlence dolu zaman geçirdiler.

May

3-E sınıfı öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde Çevremizdeki Tarihi, Doğal ve Turistik Yerler konusu dahilinde İSTANBUL'u anlattılar. Birbirinden güzel sunumlar yapan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

1-A sınıfının minik öğrencileri Matematik dersinde ÖRÜNTÜLER konusunu işlediler. Örüntüler ile ilgili materyalleri kendileri hazırlayan öğrencilerimiz çok eğlendiler.

May

Senin izinde yürür, senin ışığında aydınlanırız.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

1-A sınıfı öğrencileri robot tasarladılar. Birbirinden güzel robotların tasarlandığı bu çalışma için minik öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

2-E sınıfı öğrencileri "DOSTUM DİNAZOR" kitabını okudular, daha sonra kitaptaki baş karakter Marianne gibi onlara rüyalarında eşlik edebilecek bir oyun arkadaşı hayal edip çizdiler.

May

3A sınıfı öğrencileri ŞANLIURFA ilinin kültürel özelliklerini anlatan bir kitap hazırladılar. Kitabı arkadaşlarına çiğ köfte eşliğinde sunan öğrencilerimiz güzel bir deneyim yaşamış oldular.

May

3D ve 3E sınıfı öğrencileri Beykoz Mihribat Korusunda gerçekleşen DOĞADA BİR GÜN etkinliğine katıldılar. Profesyonel eğitimcilerin rehberliğinde çeşitli yarışmalar yapan öğrencilerimiz sağlık ve eğlence dolu bir gün geçirdiler.

May

İSMEP projesi kapsamında depreme karşı yıkılıp yeniden yapılan okulumuzu İPKB ve Asya Altyapı Yatırım Bankası yetkilileri ziyaret etti. Öğretmenlerimizle bir araya gelen ve okulumuzda incelemelerde bulunan yetkililere Okul Müdürümüz Bedi BÜYÜKLEYLA ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sema MENGİN eşlik ederek okul hakkında bilgiler verdiler.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel gösterileri keyifle izledik ve okudukları şiirler dinledik. Programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize, halk oyunu öğreticilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.